Min dag i tre bilder

Nu är jag supertrött. Upp och träna imorgon! Godnatt.


Födelsedagsfirande

Inlägget jag skrev igår publicerades tydligen inte. Ingen större förlust då det var världens segaste dag, gjorde inget speciellt förutom morgonträning, spa:ade på lyxx, sen sov massor och så var jag med Markus på kvällen. Idag däremot är det mammas födelsedag så hela familjen sjöng imorse för henne (jag sov hemma!) och nu har vi precis varit på Cg. Världens, allra bästaste mamma, skulle ge dig hela världen om jag bara kunde ❤ min familj är bäst och man uppskattar dom på ett helt annat sätt när man inte bor med dom! Finisar.


Överraskning

Var alltså hos familjen Paez för att fira Elin, super trevligt! Kunde inte avslöja något på bloggen innan men vi i klassen hade planerat en överraskningsfest för Elin här i lägenheten. Lurade henne att vi skulle på hockeymatch men hon blev totalt grundlurad och klassen gömde sig i vardagsrummet. Detta resulterade i en super mysig kväll, allt för att fira våran Elin! Inatt behöver jag en fet sömn, kommer starta veckan med träning sen ansiktsbehandling på lyxx. För bra.


Kalas

Igår hade alltså Ebba och hennes kompis Sofia 18-års fest! Drog dit med Linnea och Elin. Kvällen var helt klart över förväntan och natten vart väldigt lång...Nu i efterhand känner jag att inte behöver fira något på ett väldigt bra dag. Sjukt trött, men så ska det vara! Senare på dagen ska jag med familjen till familjen Paez för ett ytterligare 18-års firande, detta i lugnare anda hoppas jag. Ska ta det lugnt nu tills jag fyller arton tror jag minsann.


Helg

Startade dagen med träning vilket var väldigt skönt. Var på museeum idag med klassen och det handlade om förintelsen, väldigt intressant och spännande i och med att vi i klassen snart drar till Polen! Efter skolan fortsatte träningen och jag körde slut på armarna med Lisa. Nu och resten av kvällen ska jag bara mysaaaa!


Godnatt

Har hunnit med massa idag. Mestadels städ i lägenheten, disk och dammsuga och sånt där! Helt okej sysslor så länge man har bra musik. Åkte hem till björks för att äta middag med familjen sen kom Markus hit. Ska sova nu för det blir morgonträning imorgon med Lisa, proffset. Ser fram emot helgen som kommer innefatta 18-årsfirande och lite jobb. Perfekt mix!


Onsdag

Inatt sov jag hemma på björks, lite ovant men ändå mysigt att bara vara med familjen. Imorse var det egentligen tänkt att jag skulle på lyxx, men tjejen jag skulle till var sjuk så det blev ändrade planer. For och handlade lite mat med pappa sen stack jag till Inpuls och körde cardio i gymmet. Träffade upp Linnea och Fredrika på hålet och vi satte oss på Waynes. Mestadels för lite juridiksnack men det var väldigt mysigt. Nu sitter jag och ska renskriva en rapport sen ska jag återigen till Inpuls, denna gång för yoga. Senare blir det soffläge och hockey hela kvällen tror jag! 

 


Ännu en födelsedag!

...Och idag vart min älskade Elin 18 år! Speciellt då båda mina bästa kompisar blivit myndiga, mycket firande. Idag var klassen på stadsteatern för att diskutera och bidra med tankar/åsikter till deras kommande pjäs. Vi är bjudna på premiären så blir spännande att se själva resultatet! Vi hade även idrott och åkte långfärdsskridskor. Inte alls mig grej, jag var kass, föredrar konståkningsskridskor framför allt annat. Snart ska jag sticka till Inpuls för cardio+yoga. Underbart!

 


Vardag igen

Så startade veckan. Har hållt mig i skolan hela dagen och hann med lite träning på ett hål. Älskar att träna på hål, gör hela dagen bättre. Efter skolan har jag jobbat på Inpuls tills nu ungefär. Ebba spenderar natten här, blir supermysigt trots att jag är så himla trött. Ligger back ett par sömntimmar efter helgen. Nu myser vi och ska titta lite CSI new york. Godnatt!

 


20 januari

Den här helgen har verkligen varit bra. Moa satte sig på en buss till Luleå på fredag efter skolan och har bott i min temporära lägenhet här i stan hela helgen. Mycket kvalitetstid med min älsklingskusin men vi har också fått tid för lite festligheter. Idag fyllde dessutom Ebba 18 år så hela familjen åkte till henne och firade henne.Vilken helg!  Ska återhämta mig med plugg nu och inväntar min (också tillfälliga) sambo för en myskväll, om nu inte plugget tar över. Förresten så är jag väldigt sugen på en iPhone 5 efter att provat Moas under helgen. Hade jag haft fem tusen över i börsen hade jag aldrig tvekat. 
 
 

 

Äntligen!

Varit sugen ett tag nu och i helgen rann bägaren över. Nu börjar jag faktiskt blogga igen! Hade den här bloggen förut men har suttit och raderat allt arkiv. Lite kul faktiskt att sitta och titta tillbaka på allt gammalt samtidigt som det är lite skrämmande att se hur mycket man kan förändras. Får se hur länge den här bloggkarriären håller! 

RSS 2.0