Söndag

Hej där! Har just gjort klar mig och ska in till stan för lunch på Friends och senare in mot Coop Arena och semifinal 2. Nervöst men taggat! 

"Stugdag"


Lov

En väldigt trött tjej i skrivandes stund. Skoldagen bestod endast av en lektion och en väldigt trevligt lunch med Julia som var i staden. For och tränade, körde intervaller i backe vilket gör mig spyfärdig samtidigt som jag älskar det. Har alltså befunnit mig på Inpuls sen sisådär halv tre idag till åtta någonting. Träning + jobb. Nu är det lov dessutom! Så lycklig men heelt slut.


Bra, bättre, bäst

Den här dagen har varit komplett. Segade igenom en väldigt seg skoldag som följdes av att jag och min andra halva satte oss på 5an mot Delfingatan för ett litet mission. Succé på det och vi tågade in mot Fridens senare för att sedan dra en spontan middag på The Corner. Så typiskt mig och Ebba! Åkte hem och sen for jag till Markus. Nu är jag till slut hemma efter en lång dag. Har kommit fram till att jag är för spontan för att ens försöka ha rutiner, fast i och för sig, försöka kan man alltid. Nåja, den här dagen var bäst och imorgon får jag påsklov. Kunde inte kräva så mycket mer av livet just nu :-) godnatt!


Lördag

Gårdagskvällen spenderades på Allstar, och denna kväll på Olearys! Två helt klart godkända kvällar enligt mig. Har hunnit med en fika med Sofia och Linnea idag vilket både var längesen och behövligt. Shoppade litegrann, en jacka och en knallblå tröja. Tror dock att jackan ska lämnas tillbaka..återstår att se. Kvällen bjöd dessutom på vinst för gänget, vilket innebär ännu fler matcher.. imorgon väntar en dag med plugg, träning, ska sola och hänga med en fin. Låter bra! 
 
 

En onsdag

..men en liten annorlunda en! Dagen rivstartades med ett matteprov som förvånansvärt gick rätt bra (peppar peppar). Åkte sedan hem och vilade upp mig eftersom jag varit och är fortfarande rätt så förkyld. Jobbintervju väntade sedan som fullföljdes av en spontan fika (kaffe egentligen) med min bästa Elin på Friends, hur mysigt och härligt som helst! Annars har kvällen spenderats litegrann i Coop med en j20 match tillsammans med Pappa och två nyfikna småtjejer som sällskap, trevligt. Förresten! Bara för att jag skrev igår att jag ger upp bloggen så lockade det att skriva idag. Imorgon blir en lång dag, ska nämligen avklara riskettan inför körkortet vilket känns behövligt men oerhört långtråkigt. Måste man så måste man. Håller tummarna med att jag vaknar med en frisk hals imorgon för min träningsabstinens tar ÖVER. 

Wanna show you how much you got your girl feelin' good

Hej mina vänner! Måste bara kika in här och här ed konstatera att sviker bloggen. Allt känns bara så bra just nu och det rullar på vilket gör att det faktum att jag har en blogg inte blir så jätte stort. Men en väldigt, väldigt glad tjej som skiver som kanske återkommer. Eller inte! Så är det lite med mig och bloggar.


Sporlovet

Sista dagen på sportlovet har passerat (nej, söndag räknas inte riktigt som en lovdag) men det känns trots allt helt okej. Har hunnit med så himla mycket känns det som och haft ett lov som var över förväntan. Början av veckan bjöd på så himla fint väder att mestadels av tiden spenderades utomhus. Har hunnit shoppa, lunchat i stan, myst men även lite plugg och framförallt tränat. Plugget har jag tyvärr inte ägnat  lika mycket tid till som jag egentligen borde så denna dag dedikerar jag till plugg för att sedan sticka till stan för en myskväll och övernattning där. Ska lägga in bilder senare! 

RSS 2.0