Söndag

Igår så jobbade jag, tränade sedan och sen var det 94års kalas för fulla muggar! Efter att jag kalasat åkte jag till Markus och så somnade jag så jäkligt tidigt, i soffan faktiskt (lite skillnad från mina vänner vars i princip ALLA var ute och festade). Vaknade kring halv 8 imorse så har hunnit med massor! Övningskört med pappa, åkt och handlat, pluggat och lite allt möjligt.

Tar helg

Påväg hem efter ett bra spinningpass med Ebba och Elina med Jonas som instruktör!! Ikväll ska jag bara mysa, börjar nämligen jobba tidigt imorgon. Kan konstatera att min vecka ägit och jag tror helgen blir minst lika bra. Sommaren är ju i princip här för tillfället, åh vad jag är glad.


Åh vad det här är fint

"Det handlar om att prata sönder nätter, om att sätta på en film om och om igen för att storyn hela tiden tappas bort bland kyssar. Att låta abstinensen till varandra döda känslan av trötthet. Det handlar om att älska smaken av någon annans läppar. Om att brottas bland kuddar och att älska att förlora, bli nedtryckt i dunet och kysst över hela kroppen. Det handlar om att kunna kyssa bort sorgen, om att viska du är vacker, tusen gånger varje natt och mena det lika mycket varje gång. Att plötsligt finna ljusglimtar i den gråaktiga världen och ständigt ha tusen fjärilar i magen. Det handlar om att tappa bort sig i någons famn och aldrig vilja hitta vägen ut."

Ny vecka

Under söndagen gjordes det verkligen nada för min del, det största jag åstakom var väl att sätta mig på en buss mot Östermalm, annars har vi inga större händelser. Är fullkomligt seriös med att jag i princip gick runt i huset och funderade på vad jag skulle hitta på. Annat var det den här dagen och veckan framåt som är fullspäckad med skola, jobb och träning, låter mycket fint i mina öron! Körde spinning+core ikväll som är nya stora favoriten. Älskart. Just nu är jag oerhört avis på lillasyster som befinner sig i Globen i detta nu och ser mannen med stort M nämligen Justin Bieber! Förhoppningsvis får jag fler chanser. Jobb imorgon efter skolan och jag längtar redan, godnatt! 
'
     Får inte nog av jordgubbar 
 

Tumme upp

Har hunnit med mycket kuligt dom två senaste dygnen. Hade egentligen sovmorgon igår men drog på morgonspinningen vilket var ett underbart bra beslut. Gjorde ett juridikprov som kändes oerhört bra, var i skolan, friendsade med finaste Elin, åkte till en liten Markus, blev överraskad av en favvo-umeåbo som stod i köket mitt i allt när jag kom hem, pussat på min lillasyster och skjutsat en annan lillasyster till flyget och Bieber, hunnit med ett 9-timmars långt arbetspass med Lisa och Bettan (vad jag gillar dom och vad jag gillar mitt bästa underbara älskade jobb), spenderat kvalitets/mystid med bästis och fått skjuts av en väldigt snäll Andre som precis tagit körkort! Haft det väldigt bra med andra ord. Något jag däremot ligger back på är sömn så imorgon ska jag sova ut som bara den, iallafall så långt det går! 
 

Trött

Hyllar mig själv eftersom jag i princip suttit med plugg ända sen skoldagen var över. Pausade med spinning+core vilket var oerhört härligt! Har fått upp känslan för spinning igen tror jag, känns pepp. I skrivandes stund har jag precis skrivit klart lite om hinduism och jag känner hur ögonlocken snart trillar igen. Imorgon rivstartas dagen med engelskaprov, på kvällen hockeymatch och sen ska jag sova över hos min finaste, sen ytterligare två prov väntar fredagen. Högt tempo och jag känner att det tar på energin - men snart är det bortgjort! Har inte ens en bild att bjuda på men det får vara. 
 
 

Bra start på veckan

Vilken jäkla skrattfest den har dagen har varit. Skolan rullade på med min soulmate bredvid min sida, vet inte vad som hände men vi blev typ 8 år igen och höll på, vi kanske är så varje dag? Elin you light up my world like nobody else, på riktigt! Tiden efter skolan spenderades på jobbet. Där trivs jag som bäst. Fina Inpuls! Nu ska jag däremot lägga mig, det är en jäkla fin balansgång att väga mellan skola, jobb och en gnutta liv. Just nu är det väldigt mycket av allt, då jag även börjat jobba i recpetionen (vilket är så HIMLA, HIMLA kul) men det ska väl gå det med! 
 
 
 
Vill inte tänka på hur gråa dagarna skulle vara utan dig!!
 
 
 

Söndag

Den här helgen har bara susat förbi. Har knappast gjort något vettigt idag känns det som, och igår jobbade jag på morgonen som fullföljdes av träning och andra trevligheter. Funderar på att ta tag i plugget och lägga mig tidigt ikväll, samtidigt låter söndagsmys som en väldigt bra plan. Får se hur det bli. Är hur trött som helst och har en riktig mördarvecka i skolväg att se framemot. Längtar inte, samtidigt är det skönt att få vissa saker överstökade. 

Intressant

Idag fick jag vara med om något jag inte räknat med! Inställd och klädd för en idrottslektion så ändrades planerna och klassen begav sig till Stadshuset för att träffa ingen mindre än USA:s ambassadör. Vi hade fått höra tidigare att några enstaka från SPIN skulle få möjligheten av träffa ambassadören men nu fick hela klassen chansen. Jag hade inga som helst förväntningar men blev så oerhört positivt förvånad. Pratstunden var relativt kort men vad inspirerande! Jag tycker det är så sjukt viktigt och spännande att se hur "högt uppsatta" i världen vill att vi unga ska hjälpa och engagera sig politiskt - något som enligt mig är superviktigt. Politik idag har på något sätt blivit något vissa inte "orkar" bry sig i eller något som folk lätt ställer sig passivt till, så därför är det viktigare än någonsin att ta med alla typer av människor in till saker som exempelvis mötet idag, främst ungdomar, för att väcka ett intresse och ta del av viktiga frågor. Vi som har tillgång till demokrati ska ju självklart utnyttja det. Som sagt varade det bara en kort stund men jag har blivit inspirerad så det räcker gott och väl och min längtan till att sticka till USA blev inte direkt mindre! Plus! Amerikaner må ju vara de charmigaste. 
 
Mark Francis Brzezinski, en gubbe jag inte vet vem det är och Luleås kommunalråd! 
 

Onsdag

Variationen är inte allt för stor här på denna blogg det vet jag. Dagen idag har varit underbar, träffat min bästavän som jag knappt sett på en vecka. Vi lunchade på mat och prat för att sedan styra stegen mot Friends. Om inget revolutionerande och jätte intressant händer i mitt liv snarast överväger jag att även kalla denna bloggkarriär över. Men vi ser. Man ska aldrig säga aldrig! 

Lovet levererar

Den här dagen har gått supersnabbt! Vaknade tidigt för att gå på stan med kusinerna och luncha med dom, varit med Markus, sen stan igen och shoppat lite faktiskt. Först verkade det bli Allstar ikväll men nu ser det ut som att vi drar till Philip för hockeykväll då det är bortamatch. Älskar lovtider, så himla skönt att kunna göra vad som helst utan en tanke på skolan. Älskar dessutom att kusinerna är här, reunion med dom bästa.


Är det så?


RSS 2.0